Tekman Anaokulu
VATAN MAH. BİLİNMEYEN33 CAD. TEKMAN ANA OKULU BLOK NO 23 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

İlimizde her eğitim - öğretim yılında okul öncesi eğitimde kalite de lider ve örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin tüm alanlarda bireysel farklılıklarına göre gelişimlerini desteklemek, özgüven gelişmiş, sorumluluk sahibi, edindiği bilgi, becerileri gerçek yaşantısında kullanabilen, sağlıklı iletişim kurup, tartışabilen, üretken ve yaratıcı, öğrenmeyi seven, girişken ve toplumla barışık bireyler yetiştirerek çocuğun gelişiminde anne babaları eğitimsel programlarla güçlendirmek. Tekman Anaokulu, okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından bir olmayı hedef edinmiştir.

OKULUMUZ MAVİ GÖK YEŞİL YAPRAK VE BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR

NORMAL ÖĞRETİM

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı ise 151 kilometredir.